Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt op: 2 september 2015

Algemene voorwaarden worden vaak terecht gezien als ‘moeilijke kleine lettertjes’. Daarom proberen wij in deze voorwaarden in begrijpelijke taal te spreken over zaken als prijs, levertijd, tijdstip van betaling en hetgeen precies wordt geleverd. Omdat lang niet iedereen op de hoogte is van de inhoud van de wettelijke gang van zaken die bij een koopovereenkomst geldt, beginnen we met een korte toelichting op uw wettelijke rechten als koper.

Degene die u een product of een dienst levert (voor het gemak spreken we in deze voorwaarden dan over ‘verkoper’) is volgens de wet verplicht dat hetgeen hij levert de eigenschappen bezit die een koper mag verwachten op grond van de (koop)overeenkomst die hij met de verkoper heeft gesloten (dit wordt conformiteit genoemd). Daarbij spelen het soort product en de mededelingen die de verkoper daarover heeft gedaan mee, bijvoorbeeld over speciale eigenschappen van het product.

Mocht u een verkeerd product hebben besteld kunt u het met een gerust gevoel terug sturen en het ruilen voor het juiste product (eigen kosten) en geen geld terug. Uw pakket wordt geleverd door GLS of POSTNL en is via track & trace te volgen. Ons retour adres staat hier onder aangegeven.

GEWOON SNOEPGOED

Zijlstraat 29 zwart
2011 tj, Haarlem
Nederland

Email: info@gewoonsnoepgoed.nl
Bank: NL83INGB0004945817 tnv Gewoon snoepgoed
Kvk: 63057182