Glutenvrij snoep by Snoepgoed Haarlem

Snoepgoed uit grootmoeders tijd, dat klinkt altijd zo lekker. Maar helaas zit er vaak van alles in waardoor het voor mensen met allergieën, maar ook als je wilt minderen in je suiker innamen helemaal niet zo lekker is, dat ‘grootmoeders’ snoep..

Vandaag heb ik kennis gemaakt met‘Snoepgoed’, een heel leuk winkeltje in hartje Haarlem waar Melvin Bosma vol passie snoep uitzoekt waar geen toevoegingen in zitten. Dit betekend een assortiment met glutenvrij, zuivelvrij, suikervrij en gelatinevrij snoepgoed, alles van biologische oorsprong en net zo lekker (misschien nog wel lekkerder)! Zorgvuldig uitgezocht met vegetarische bindmiddel, van rode zeewier, waardoor het ook voor veganisten of mensen die geen varkensproducten willen eten geschikt is.

Suikervrij

Toen ik hoorde over het bestaan van ‘Snoepgoed’ moest ik uiteraard zo snel mogelijk zelf binnen kijken! Want hoe graag wil je niet je kind met Coeliakie ook een snoepje kunnen geven als beloning of gewoon omdat ie jarig is? Hoe fijn is het idee dat er geen suikers in zitten of biologische producten bevat?
Met de belofte om binnenkort te starten met een webshop is snoep van ‘Snoepgoed’ straks voor iedereen binnen handbereik! Maar als je in Haarlem bent, zet dan een bezoekje aan dit winkeltje op de agenda. Melvin zal je vol warmte en passie ontvangen en alles willen vertellen over zijn snoepgoed! En dan natuurlijk je zakje volscheppen met al deze lekkernij die vanuit hun (ouderwetse) bakken naar je lonken, winegums, cola flesjes, dropjes maar ook perzikjes en ga zo maar door, grote kans dat als jij langs gaat het assortiment alweer groter is geworden!

Uiteraard heb ik ook een zakje snoepgoed meegenomen….

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

🍬Boven de €40,- GRATIS verzending🍬
close