Welkom bij gewoon snoepgoed.

Op deze site en ook in de winkel in de Zijlstraat in Haarlem kun je de lekkerste en eerlijkste snoepjes vinden.

Wat is er fijner om weer lekker ouderwets te snoepen en dat op een verantwoorde manier. Alle snoepjes zijn gemaakt van natuurlijke producten en 70% is ook biologisch. Het assortiment bestaat uit suikervrij, glutenvrij, zuivelvrij, gelatinevrij en veganistisch. Dus iedereen komt aan zijn snoepen..

ONS DOEL

Wat wij en andere bio snoepwinkels willen doen is een eetpatroon veranderen. Vooral bij de jeugd, zodat die het meenemen naar volgende generaties. Wat is er fijner om weer lekker ouderwets te snoepen en dat op een verantwoorde manier. Alle snoepjes zijn gemaakt van natuurlijke producten en sommigen biologisch. Het assortiment bestaat uit suikervrij, glutenvrij, zuivelvrij en veganistisch. Kleurstoffen(E- nummers) komen bijvoorbeeld uit de pompoen, wortel, paprika of spinazie. Dus iedereen komt aan zijn snoepen.

GEZOND SNOEPEN?

Laten we het houden op gezonder of verantwoord snoepen, Gewoon Snoepgoed geeft je genoeg keus.

Voor iedereen is er wel een snoepje dat verantwoord is. We bieden een ruime selectie biologische en natuurlijke producten. Iedereen die bij ons winkelt staat voor een gezondere levensstijl. Daarom kunnen wij aan je slechte gewoontes iets veranderen. Bijna al onze producten zijn diervrij en dat is volgens ons al een stuk eerlijker als de snoepjes die er overal te verkrijgen zijn.

Melvin Founder SNOEPGOEDMaak kennis met MELVIN hij heeft in HAARLEM de winkel/webshop SNOEPGOED.
BIOLOGISCH – SUIKERVRIJ – GLUTENVRIJ – GELATINEVRIJ – en SUPER LEKKER

Geplaatst door CairnMedia op woensdag 30 december 2015